Relining riolering

Bel gratis

0800-25345

Voor rioolrenovatie door middel van de kousmethode, contacteert u Danny Govaerts. Met meer dan 25 jaar ervaring, innoverende technieken en professionele apparatuur herstellen en renoveren wij uw riolering kwalitatief én snel.

Wat is relining?

Relining - ook wel kousrenovatie genoemd - is geschikt voor schadegevallen in vrijwel alle bestaande leidingen en afvoeren, bochten vormen hierin geen probleem. We renoveren uw riolering zonder deze open te breken. Deze techniek is ook mogelijk voor deelrenovatie.

Voor rioolrenovatie volgens de kousmethode impregneren we een polyester naaldvilt (de kous) met twee-componenten epoxyhars. Met behulp van luchtdruk wordt de kous binnenstebuiten gekeerd en tegelijk ontrold in de oude leiding. Daarna verwarmen we de kous met stoom waardoor een thermische reactie de hars uithardt.

Buis-in-buissysteem

Na uitharding is een naadloze en zelfdragende kunststof buis ontstaan in de oude buis. Het epoxy-materiaal neemt de vorm aan van de bestaande afvoer, zo wordt een nieuwe, gladde binnenbekleding gecreëerd.

In de meeste gevallen kan de plaatsing worden uitgevoerd via een toezichtput. In speciale gevallen moet een toegang gemaakt worden om de liner in te kunnen brengen. Eventuele zij-aansluitingen op het gerenoveerde riool kunnen van binnenuit open worden gefreesd met behulp van een robotfrees. Tevens bestaat de mogelijkheid om deze aansluitingen van binnenuit te renoveren.

Onze technici zijn volledig opgeleid en gecertificeerd om alle rioleringsproblemen op te lossen. Er wordt met hoogwaardige kwaliteitsproducten gewerkt zodat er steeds een goed resultaat bekomen wordt.

Meer weten over rioolrenovatie? Bel ons op 0800 25345 (gratis) of laat uw contactgegevens achter.