Putrenovatie

Bel gratis

0800-25345

Door de jaren heen tast afvalwater de wanden van septische putten aan. Dit leidt uiteindelijk tot lekkages, geuroverlast en andere ongemakken. Een herstelling of putrenovatie is nodig om deze problemen op te lossen

Een beerput herstellen met behulp van cement is geen goede (definitieve) oplossing. Het agressieve afvalwater zal inwerken op het cementmengsel en lekkages blijven aan de orde.

Door jarenlange ervaring met septische putten werken wij steeds met het beste product op de markt. Danny Govaerts gebruikt spuitbare epoxyhars bij het renoveren en herstellen van putten. Lekkages worden verholpen en de resultaten zijn op de lange termijn zo goed dat we u 10 jaar garantie bieden!

Werkwijze beerput herstellen

Bij het herstellen van een beerput of septische put wordt deze eerst geruimd. De wanden bewerken we met hoge druk. Na het reinigen wordt de put gedroogd zodat de epoxyhars goed hecht aan de wanden.

Wanneer de spuitbare hars gelijkmatig is aangebracht, wordt deze door droging uitgehard.
Na enkele uren kan het toilet weer worden doorgespoeld en is de put gerenoveerd voor vele jaren.

Bij Danny Govaerts dragen we kwaliteit en veiligheid hoog in het vaandel. Daarom werken we steeds met goed getraind personeel en gasmeters om alle risico’s uit te sluiten. Na de werken leveren we de werkplek steeds proper op.

Meer informatie over putrenovaties? Bel gratis 0800 25345.