Ontstoppingen - onze werkwijze

Bel gratis

0800-25345

Is uw toilet verstopt en loopt de afvoer niet goed door? Of heeft u een verstopping in de riolering van uw woning of bedrijf? Onze firma is een zeer ervaren ontstoppingsdienst, actief in de ganse provincie Antwerpen. Door getraind personeel en professionele apparatuur is uw rioolprobleem snel door ons verholpen.

Ervaren ontstoppingsdienst = kwaliteit

Danny Govaerts werkt snel, professioneel en proper. Kwaliteit en een goede service zijn zeer belangrijk bij het leveren van onze diensten. Om u goed van dienst te zijn, volgen wij een vaste werkwijze. Hierdoor garanderen wij u een goed advies én kwalitatief resultaat.

Voor iedere klus is het belangrijk de oorzaak van uw probleem op te sporen. Dit doen wij vanuit onze 25 jaar ervaring. Is de oorzaak niet direct te herleiden? Dan beschikken we over een rioolcamera voor een camera-inspectie van uw leidingen en riolering.

Professionele apparatuur - ontstoppingen

Tijdens de ontstopping wordt gewerkt met verschillende soorten spuitkoppen zodat ook zeer hardnekkig vuil kan worden verwijderd. Daarnaast beschikken we over een betonfrees waarmee we zelfs een cementmengsel uit de afvoer kunnen frezen!

Wanneer er geen water kan worden gebruikt, gebruiken we mechanische verenmachines om de verstopte afvoer vrij te maken.

Onze hogedrukwagens zijn uitgerust met radiografische afstandsbediening om de machine te bedienen, zo kan het werk op een veilige en vlotte manier verlopen.

Kies voor kwaliteit en service, bel de ontstoppingsdienst van Danny Govaerts op 0800 25345!