Camera-inspectie riolering

Bel gratis

0800-25345

Vochtproblemen, geurhinder of steeds terugkerende verstoppingen van uw riolering en afvoeren? Met een rioolcamera-inspectie brengen we de oorzaak van het probleem in beeld. Danny Govaerts Rioleringswerken maakt een rapportage van het onderzoek en stelt een passende oplossing voor.


Rioolcamera-inspectie & rapportage

We gebruiken verschillende soorten rioolcamera’s om zowel kleine afvoeren van 30 millimeter te inspecteren als grote leidingen van 400 millimeter. Met behulp van een zender kunnen we bovengronds exact de ligging van afvoeren en putten opsporen. Indien gewenst maken we een rapportage van de rioolcamera-inspectie, de opname van de beelden wordt afgeleverd op USB-stick (bijvoorbeeld voor de verzekeringsmaatschappij). 

Professionele rioolcamera’s

Danny Govaerts beschikt over Kummert rioolcamera’s waarmee we kraakheldere kleurenbeelden van de riolering en afvoerbuizen maken. We meten de diameter en stellen vervormingen, vernauwingen of schade gemakkelijk vast. De Kummert-software maakt automatisch een rapportage. De beelden worden aangeleverd en u ontvangt een overzicht met foto’s.

Voorafgaand aan een rioolrenovatie (relining) wordt een haalbaarheidsonderzoek gedaan met een inspectiecamera. Exacte diameters, schade en rioolproblemen worden zo alvast duidelijk in kaart gebracht.

Meer informatie? Bel gratis 0800 25345 voor inlichtingen of een afspraak.